14 december 2018 - 6 Tevet 5779
   
Text Size
Geestelijk groeien!

Het doel van deze website is om u te helpen te groeien in uw geloof .. u te bemoedigen .. u aan te moedigen onze Heer te volgen. Daartoe bieden wij een hele serie van studies en hulpmiddelen aan die deelnemers aan deze website naar believen kunnen uitkiezen.

Bijbelstudies
Per e-mail sturen wij Bijbelstudies toe aan alle deelnemer die de studies bestellen, o.a.:

Manna - Zes dagen per week een Bijbelstudie van een pagina.

Bevrijding in 40 dagen - Een unieke e-mail serie voor allen die gebonden zijn aan een verkeerd denken of handelen. Deze serie leidt de deelnemers stap voor stap tot bevrijding in en door onze Heer Jezus Christus.

Wijsheid en kracht - voor vrouwen - Zes weken lang zeven dagen per week een studie. Iedere week wordt een ander thema behandeld. Eerst ontvangen de deelneemsters een artikel om te lezen, daarna zes studies ter verdieping.

Beloften uit de bijbel - Ter bemoediging en om anderen op het juiste moment te helpen met een belofte uit Gods Woord.

Licht zijn in mijn wereld - Zes weken lang iedere dinsdag en vrijdag een studie van meerdere pagina's, om te helpen de mensen om ons heen beter te begrijpen en daardoor echt een licht te kunnen zijn in onze leefwereld.

En nog veel meer!

Stille tijd
Iedere werkdag een audio studie van een paar minuten door Willem Klein Haneveld om de dag mee te beginnen.

Gaventest
Een gaventest om te ontdekken welke bijzondere gaven u van de Heer ontvangen hebt. De gaventest wordt door een deskundige persoonlijk beoordeeld en uitgewerkt. U ontvangt uw persoonlijke gegevens plus een uitgebreide studie over de gaven van de Heilige Geest.

365 Namen van God
De Bijbel probeert God te beschrijven. Hij is echter zo onmeetbaar groot dat de dagen van het jaar niet voldoende zijn om alle Namen die de Bijbel voor God gebruikt weer te geven. Voor deelnemers iedere dag van het jaar een andere Naam van God.

De bijbel in een jaar
Iedere dag een gedeelte uit het Oude Testament en een gedeelte uit het Nieuwe Testament. Als u deze gedeelten iedere dag leest, werkt u in 365 dagen de hele Bijbel door. Het is een schema dat met zorg is samengesteld en dat veel afwisseling biedt.

Studiehulp
Links naar sites die hulp bieden bij het bestuderen van de Bijbel.

Bijbeluitleg
Als je een specifieke vraag hebt over de uitleg van de Bijbel dan kun je die voorleggen aan een Bijbelleraar van Manna-vandaag.

Pastorale hulp
Een team van christelijke hulpverleners staat voor jou klaar om jou persoonlijk en toch anoniem via e-mail te helpen en te begeleiden.

Honderden artikelen
Op de website bieden wij honderden artikelen aan over veel uiteenlopende onderwerpen. Om te lezen en te bestuderen.

Samen bidden
Plaats jouw gebedsonderwerp anoniem en persoonlijk op deze website zodat anderen met jou mee kunnen bidden.

Zonden belijden
Ook kun je op deze site openlijk jouw zonden belijden. Heel anoniem. Ook op het manna-kantoor kunnen wij niet zien wie een bericht heeft geplaatst.

Een woord van God voor jou
Iedere dag op de startsite een woord van God speciaal voor jou.

Video studies Willem Klein Haneveld
Iedere maandag, woensdag en vrijdag een korte inspirerende video boodschap. Dat alleen al is reden genoeg deze site regelmatig te bezoeken.

Eerlijk en Persoonlijk
Alle werkdagen schrijft Leo Habets, leider van Maximum Life, op de startsite een paar woorden om over na te denken. Deelnemers kunnen op deze stukjes reageren.

Wat anderen bieden
In de rechterkolom vindt u een hele rij met advertenties van christelijke organisaties of bedrijven. Om u op de hoogte te houden van wat er zoal aangeboden wordt.

Uitdaging
Tenslotte vind u een link om u aan te melden voor de gratis maandkrant Uitdaging. Gewoon even bestellen.

Aanmelden
Er wordt echt heel veel geboden op de website van Manna-vandaag. En het aanbod groeit verder. Deelname kost 18 euro per jaar. Dat is maar 1,50 euro per maand. Dat kunt u zichzelf gunnen. Laat u ook via het internet bemoedigen in uw wandel met de Heer. Klik rechts bovenaan op de button om u aan te melden.

columns
Maximum Life maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren.                               ANBI
sluiten
Site Meter